Categorieën
Nederland België Nederlandstalig Recent Steun narcisme.blog

Alles voor je reis vind je bij bol.com!

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen door aankopen bij bol.com!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Reizen!

Reisspullen of vakantiespullen? Alles voor op reis. Alles uit de kast voor een zomers kleurtje. Je complete uitrusting voor plezier in de sneeuw? Alle reisbagage voor lange en korte vakanties. Op bol.com vind je de beste reisartikelen voor jouw ultieme vakantie.

In deze kampeerwinkel vind je alles voor op de camping of naar buiten. Van outdooruitrusting, tot watersportartikelen en van bootuitrusting artikelen tot luchtbedden. Er is een ruime keuze in de online kampeerwinkel van bol.com. Hier vind je merken als NOMAD, Coleman, Dopper, Victorinox, Campingaz en Bo-Camp.

Alles voor je skireis! Skis natuurlijk, maar ook snowboards, skijassen, skibroeken en handschoenen. Maar ook vind je hier kampeerspullen en elektronica voor op reis, van zonnebrand tot paraplu en van reisstekker tot powerbank. Misschien toch een reisboek kopen?Of een koffer? Kijk snel.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren