Alle studieboeken vind je bij bol.com en geeft aan ons steun

studieboeken

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog bijvoorbeeld als je studieboeken nodig hebt.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Studieboeken

Bij bol.com vind je makkelijk en snel al je studieboeken. We hebben zowel nieuwe als voordelige tweedehands studieboeken voor alle studierichtingen.

Je kan bij bol.com je Nederlandstalige studieboeken met korting kopen als ze worden voorgeschreven. Gebruik de Boekenlijstzoeker om snel je hele boekenlijst te vinden. Je vindt er ook de passende e-books en luisterboeken (tevens voor kinderen). Alles met een fikse korting of je vindt er ook tweedehands studieboeken.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!