Alle gadgets vind je bij bol.com

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips voor gadgets of andere materialen te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Alle gadgets

Binnen wearables en hebbedingetjes maken we onderscheid in smartwatches, sporthorloges en activity trackers. Sporthorloges zijn gericht op inzicht geven in je sportprestaties, laten je doelen stellen en geven je advies deze te verbeteren. Trackers zijn gericht op het bijhouden van je dagelijkse activiteiten en gezondheid, zoals het meten van je stappen, hartslag of slaap. Smartwatches zijn een verlengstuk van je smartphone met bijvoorbeeld notificaties die ze doorgeven of de vele apps die je kunt installeren.

Verschillende gadgets en snuisterijen

Ook funcadeaus, fopartikelen, breinbrekers, drones, smartwatches, drank en baraccessoires, zakmessen, fidgets, spellen, pc-accessoires, survivalsets, sportartikelen, outdooruitrusting, gamesacessoires, feestartikelen, aanstekrs, bluetooth speakers, telefoonaccessoires, telefoonlenzen, radiografische voertuigen, enz

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!