juiste tools

Starten met de juiste tools aan zelfgenezing

Zelfhulp en zelfgenezing zal niet voor iedereen geschikt zijn zonder de juiste tools krachtig toe te passen. De tools en tips zullen niet iedereen helpen. Je dient grondig de tools te bestuderen en te gebruiken vooraleer je resultaten kunt hebben. Maar je kunt altijd al beginnen met een meditatie van 5 min.

Mensen die ten gevolge van het misbruik zelf een stoornis hebben ontwikkeld zijn niet onze doelgroep omdat ze hoogstwaarschijnlijk niet hun zelfgenezendvermogen kunnen activeren. Toch is elke kleine stap die je zet met het gebruik van de tools en stap vooruit. Net zoals een glaswater bijdraagt aan je gezondheid.

Ik hoop dat je dan de hulp gaat zoeken die je nodig hebt in plaats van deze website te blijven gebruiken. Ik hoop dat je een weloverwogen beslissing neemt over het gebruik van deze website.

Onderzoek en research en referenties

Onze tips en juiste tools zijn gebaseerd op gepubliceerd, peer-reviewed onderzoek dat is gerepliceerd en dat je vindt in de pagina’s over onderzoek en research.

Als je stress-niveau niet verlaagt door bepaalde tools te gebruiken gedurende een maand, dien je op zoek te gaan naar een andere soort hulp.

Ik beloof je geen snelle resultaten in een korte periode. Een blijvende inspanning is nodig om een blijvende verandering teweeg te brengen. Niemand kan je snelle resultaten beloven in trauma herstel zonder het harde werk te doen.

Alleen bij activatie van je zelfgenezendvermogen en verschuiving van de pijn en herstel van de schade aan je zenuwstelsel ga je stap voor stap emotioneel, psychologisch en spiritueel groeien.

Het resultaat hangt af van hoe bekrachtigend je bent, met hoeveel discipline je stappen dagelijks zet met het gebruik van de zelfgenezingstools voor trauma herstel.

U vindt alle onderzoeken die zijn geregistreerd op clinicaltrials.gov.

Psychologie referenties over trauma & zelfgenezing vind je hier!

Alles over zelfgenezing, tips, tools, beperkingen, methodes en context vind je in de categorie zelfgenezing en in het menu of via de zoekfunctie.

Wie vragen heeft over coronamaatregelen in België kan terecht op de website info-coronavirus.be of het nummer 0800-14.689. 

Bij Tele-Onthaal kan u terecht voor een luisterend oor op het telefoonnummer 106, of via chat op tele-onthaal.be.

Jongeren kunnen terecht bij Awel op telefoonnummer 102,of via chat op awel.be.