Spirituele en emotionele ontwikkeling verandert jouw wereld.

Persoonlijke spirituele en emotionele ontwikkeling veranderde mijn hele leven.

Dat omvatte de Wet van Aantrekking, Norman Vincent Peale positief denken. Voor mijn spirituele ontwikkeling had ook Lytta Basset in medeleven, Dietrich Bonhoeffer en de theologie René Girard over antropologie een grote impact op me. Oughourlian  zorgde dan voor een veranderde visie over psychologie en Ramachandran over spiegelneuronen.

Ik heb veel geleerd over neuro-linguïstisch programmeren van Bandler. Hypnose interesseerde me dankzij Milton Erickson . Channeling van Abraham Hicks en  Bashar fascineerde me.

Toen ik voor de eerste keer in 2009 naar “The Secret” keek, voelde ik een complete echo in mijn kern. Het was een universele “waarheid” waar ik mijn hele leven op had gewacht.Spirituele en emotionele ontwikkeling verandert jouw wereld.

Vanwege de positieve intenties die ontstonden, heb ik daarom een gelukkige relatie gezocht. Ik vond mijn toekomstige vrouw. Ik weet niet of het de wet van aantrekkingskracht was, of dat het mijn gebeden ‘s nachts waren. Maar na 10 tallen jaren leerde ik opnieuw Annemie kennen. Ik wist meteen dat het iets bijzonders was.

Mijn baas vroeg me of ik misschien Jezus was toen ik hem vertelde dat ik bij haar zou gaan wonen.

Sommige mensen zullen mij tot op de dag van vandaag nog steeds “een beetje gek” noemen als ik zeg dat ik geloof dat we allemaal spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben.

Christelijke spiritualiteit en geloof in jezelf.

Ik denk dat we allemaal verbonden zijn zoals we allemaal verbonden zijn met de bron. Blijkbaar had Einstein gelijk toen hij tijd en ruimte een golf noemde. Nu is dit wetenschappelijk geverifieerd. Ik geloof ook dat water een geheugen heeft.

En ik denk nog steeds dat alles energie is, en wanneer we sterven, de energie die het lichaam verlaat gestuurd in het universum, zodat we een relatie kunnen hebben met de overledene. Maar evengoed zijn de woorden van een schrijver macht en energie, zodat we een relatie met hem kunnen hebben ook na de dood van de auteur.

Het was raar toen de telefoon rinkelde een nacht nadat mijn moeder stierf, ‘s nachts klonk, en het was vreemd dat die reactie over de telefoon klonk toen ik met mijn vrouw sprak over haar geliefde vader in de weken na zijn dood. Het was raar toen een kaars het beeld van mijn vader in vlammen bereikte een week na de begrafenis, en ik  wakker werd.

Drie dagen lang was het raar toen mijn google-analyse gek werd toen mijn moeder stierf en wel tienvoudig het dagelijkse bereik aangaf.

Maar ik ben niet de enige die over verboden kennis en onverklaarde verschijnselen heeft gelezen.

 

Lees meer over transformatie

Self – Hypnotic article to improve.

Star Wars Episode 8: The Last Jedi

Star Wars Episode 7: The Force Awakens

Solo A Star Wars-verhaal De officiële gids Een Star Wars-verhaal De officiële gids

Star Wars: Book of Sith Secrets from the Dark Side

René Girard has already been compared to several influential thinkers.

Everything you need to know about narcissism

Bloody violence founding origins of René Girard.

Advertisements

Bedankt, om creatief te zijn in uw reactie die een aha-moment kan zijn voor een lezer.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.