Je hebt een online community nodig om te slagen !

Evenementen en netwerken.

Naar evenementen gaan en online contact maken met mensen, wat we meestal netwerken noemen,  is een  levensveranderend advies dat  ik ooit heb gekregen in zo’n beknopte, gemakkelijk te begrijpen, eenvoudig uit te voeren video.  Ik presenteer hier opnieuw die video om het belang van community in te zien.  Door verbinding kun je meer solidariteit organiseren.

Verder kreeg je dan in de tekst ook een video te zien hoe je die community via Facebook kunt uitwerken.

Met het WordPress-platform om de hoek, is je leiderschap in netwerken mogelijk.

Ook jouw volgers zijn meer dan ooit opgewonden om game-veranderende acties boordevol uit te voeren met de kracht van onze community en onze geweldige mensen. WordPress biedt immer gemakkelijke features die uitstekend werken voor mobile. 

Sharen, commentaar geven, vragen stellen en liken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je krijgt zelfs van Facebook te horen hoe snel je reageert.

Het is dus mogelijk als je samenwerkt een campagne te voeren en een idee breder te doen beïnvloeden dan je persoonlijk mogelijk achtte.

De tijd om in je kracht te stappen is: NU. Doe het .

begrippenlijst narcisme Je hebt een online community nodig om te slagen !
Aan het eind van de dag zijn we allemaal schuldig aan het herbergen van enkele van deze narcist(e)ische trekken. Ik weet dat ik dat ben. Dat is oke, echter. Wat er echt toe doet, is of we dit aan onszelf kunnen toegeven en er beetje bij beetje aan kunnen werken.Werken aan zelfverbetering is ware eigenliefde, vergeet dat nooit.

Laat je innerlijke kracht los en laat je wapens sluiten en de wereld veranderen – één persoon per keer.

 

Speciale dank aan allen die de geweldige lancering van mijn narcisme. blog hebben gesteund, het onvermoeibare werk dat ons team heeft gedaan om dit alles te laten slagen, en de steun van onze gelieerde en leidende medewerkers die de beste in hun klasse zijn en ongeëvenaard! Meer en meer leiders in de narcisme stop wereld beginnen samen te werken. Moeten we trouwens hier niet het voorbeeld in geven? 
Als je het ze echter vroeg, waarom?  zouden ze zeggen.

“Het is allemaal de moeite waard, de inspanning vanwege een positieve impact op het leven van de mensen ” … en ze hebben gelijk.

Doe met ons mee. Volg ons. 

Of begin zelf een community rond een doel van jou op Facebook. Dit kun je met volgende instructies.

Laten we dit rocken.

Laat hieronder je opmerkingen achter!

Abonneren Ontvang updates en gratis rapport

Ik zie je aan de andere kant.

Als je nog meer suggesties hebt, hoor ik ze graag! Plaats uw opmerkingen hieronder.

Neem contact op via Messenger. Treed toe tot de verschillende groepen.

Johan Persyn

Lees meer

Vecht tegen de krachten van het kwaad.

 

Sociale integratie is het geheim van een lang leven – blog Kattebelletjes

Ultimate Guide to Facebook Advertising How to Access 1 Billion Potential Customers in 10 Minutes Paperback

NIEUWE KLANTEN WACHTEN … Vindt HEN OP FACEBOOK Facebook maakt het gemakkelijk voor bedrijven zoals de uwe om foto’s, video’s en berichten te delen om meer dan 1 miljard actieve gebruikers te bereiken, te engageren en te verkopen.

Advertentiedeskundige Perry Marshall wordt vergezeld door co-auteurs Keith Krance en Thomas Meloche terwijl hij je door Facebook Advertising en zijn nuances begeleidt om je ideale publiek te lokaliseren en een tienvoudige return op je investering te krijgen.

Nu in de derde editie, brengt Ultimate Guide to Facebook Advertising je verder dan Facebook zelf door te onderzoeken wat er gebeurt voordat klanten op je advertenties klikken en wat er moet gebeuren na – 10 seconden later, 10 minuten later en in de volgende dagen en weken .

U zult ontdekken hoe u: Maximaliseer de ROI van uw advertentie met nieuwsfeeds, video’s en merkinhoud

Maak aangepaste doelgroepen vanuit uw contactlijsten, videoweergaven en paginageweld Gebruik de Facebook Campagne Blueprint waarvan bewezen is dat deze uw eerste 100 conversies genereert

Verbeter uw Facebook-advertenties met behulp van het publieksnetwerk en Instagram

Volg de driestapsformule voor succesvolle video-advertenties

Maximaliseer campagnes en verhoog de conversies voor al het verkeer naar uw website Volg geëngageerde gebruikers bij elkaar door gebruik te maken van de kracht van de pixel Maak elke pagina op uw website 5-10 procent effectiever ‘s nachts

Als iemand praktisch begrijpt wat Facebook voor marketeers is, is het Perry. Hij heeft zijn vinger op de waarheid – als reclamemedia, niet op sociale media. Hij realiseert zich ook dat er een korte periode is waarin het de grootste kans biedt. Hij identificeerde dit met Google AdWords.

Nu laat dit boek zien hoe u met deze media kunt profiteren van ideale timing. Ten slotte is hij een goed gedisciplineerde direct-responsmedewerker die verantwoordelijk is voor de ROI. Ik schenk mijn ‘Geen B.S.’ zegen. –Dan S. Kennedy, legendarisch direct marketing adviseur en auteur van de No B.S. serie

Advertisements

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.