Meditatie kan de wereld veranderen.

Christelijke meditatie en onvoorwaardelijke liefde.

Ik ben één van die merkwaardige kerels die gelooft dat meditatie helpt om de wereld te veranderen … en dan vooral christelijke meditatie. Want volgens mij zou christelijke meditatie onvoorwaardelijke liefde dienen te betekenen, of zoals Jezus zei even zeer liefde voor uw vijanden. Dus dit omvat iedereen, zonder ook maar één uitsluiting.

Ik ben één van de rare ondernemers die gelooft  dat om welvaart en welzijn te creëren voor iedereen dat dit met behulp van christelijke meditatie beter lukt.

 

Meditatie kan de wereld veranderen.Johan persyn internet sociale communicatie netwerk tools affiliate program

Eigenlijk heb ik  gebruik gemaakt van christelijke meditatie en bidden niet alleen om welzijn en welvaart aan te trekken, en een gezondere levensstijl, maar ook alles wat ik ooit in mijn leven gewenst heb inclusief mijn vrouw.

Wanneer je een droom hebt, streef je die dan na totdat je die bereikt hebt of geef je het op en laat het aan je voorbij gaan?

Ik geloof dat God dromen plant in je hart voor een goddelijke reden …

Op het moment dat een droom ontstaat is er reeds een model aanwezig, je zou het een mosterdzaadje kunnen noemen.

Een van de meest egoïstische attitudes dat iemand kan kweken in zijn leven is te stoppen met dromen. Wellicht is anderen zijn dromen afnemen wellicht nog narcist(e)ischer.

Als je stopt met dromen dan geef je niet alleen op voor jezelf, maar je geeft het ook op om de dromen van zoveel andere mensen te helpen realiseren en inspireren.

Spiegelneuronen.

Dankzij onze spiegelneuronen hebben we altijd invloed op anderen, zeker op onze kinderen die gedragingen overnemen of we dat nu willen of niet. U kunt dat niet kiezen, u bent met alles verbonden en hebt dus zeker wat u kinderen betreft een belangrijke verantwoordelijkheid.

Ik geloof dat het onze verantwoordelijkheid is als oneindige spirituele wezens die leven in een tijdelijk fysiek lichaam …. onze dromen te manifesteren en uit te werken … Op verschillende plaatsen in de bijbel wordt die droom voor alle mensen heel duidelijk hoe die samen te realiseren.

Maak gebruik van de spirituele kracht en wek uw diepste droom en de vervulling van uw oneindig verlangen.

Meditatie kan de wereld veranderen.Johan persyn internet sociale communicatie netwerk tools affiliate program

We hebben een bepaalde vrijheid in ons leven, afhankelijk van de maatschappij waarin we leven, en afhankelijk van ons bewustzijn over onze manier van denken en over ons bewustzijn om de vrijheid die ons in de maatschappij geboden wordt aan te wenden. Het is mijn missie om anderen te helpen ontsnappen aan onvrijheid en mechanismen van uitsluiting te helpen ontmantelen.

Invloed en connectie.

Dus daarom plaats ik blogs en video’s omdat die door duizenden mensen zouden gehoord en gelezen worden over de hele wereld, die allemaal op zoek zijn naar een betere manier van samenleven.

Dus daarom kunt u mij volgen, want dit is mijn manier van invloed te hebben op een grote hoeveelheid van mensen van goede wil.

Dit is de reden dat ik veel schrijf over transformatie, persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling van binnenuit omdat de meeste mensen hun eigen welzijn en welvaart ook van binnenuit saboteren. Anderen worden gesaboteerd omdat ze in zeer ongezonde relaties zijn terecht gekomen en zullen een grotere inspanning dienen te doen om zich te bevrijden.

Het toepassen van transformatie.

De meeste mensen begrijpen niet hoe spirituele, emotionele, psychologische, sociale en financiële transformatie daadwerkelijk toe te passen zodat ze gaan manifesteren wat ze eigenlijk willen en goed is voor de maatschappij als geheel.Meditatie kan de wereld veranderen. Johan persyn internet sociale communicatie netwerk tools affiliate program

Wat we niet kunnen tegenhouden is de groei van de technische mogelijkheden. Alhoewel die groei geen gelijke tred houden met de groei van het aantal mensen op de wereld. Daarenboven zijn ook die technische mogelijkheden vooral voor een kleine groep te gebruiken, net zoals de financiële middelen en veelal ook de informatie.

De wereld als geheel doen groeien in niet narcist(e)ische zin.

Vandaar dat het verspreiden van transformerende teksten, messiaanse teksten en de christelijke spirituele mogelijkheden een belangrijke opdracht is zodat de wereld als geheel kan groeien op alle vlak en dat de liefde en het welzijn ook stijgt zelfs voor de armen.

De graadmeter hoever we daarmee in een bepaalde organisatie mee staan wordt duidelijk in de omgang met de kwetsbare, de zieke, de weduwe, de kinderen, de arme, de vreemdeling, de vluchteling.

Persoonlijke visie ontwikkelen.

Deze website werd ontworpen om u te helpen een kristalheldere persoonlijke visie te ontwikkelen. Op die manier kunt u de succesvolle sociale ondernemer wordt die u verdient te zijn. Daarenboven kunt u dat worden want zonder mensen die verantwoordelijkheid en initiatief nemen, zonder een christelijke leiderschap ontwikkelen we verder patronen van uitsluiting, genocide, armoede en oorlog.

Tot ziens

Johan Persyn

Mijn visie op geestelijk leiderschap is niet een soort religieus dogma of ideologie. In tegendeel het is een domein van bewustzijn en praktijk waar we waarden ervaren en toepassen zoals respect, barmhartigheid, mededogen, gastvrijheid, goedheid, schoonheid, waarheid, loyaliteit en liefde. Ook vind ik creativiteit, inzicht en gerichte aandacht zeer belangrijk. Naast intuïtie is uw persoonlijke intentie uiterst belangrijk.

Ik kijk er naar uit om uw commentaren onderaan deze pagina te lezen.

Liefdes Verhaal van Christelijke Spiritualiteit

Het verband tussen Thuis en Jezus !

Advertisements

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.