Overwinnen van Angst

transcript in English

Ik ben van mening dat angst veel te veel aandacht krijgt. Dat er teveel belang aan gehecht wordt.

Zo veel mensen zeggen dat ze geen actie ondernemen omdat ze teveel angst hebben.

Vrees houdt mensen tegen en ik denk dat dit is zo veel voorkomt in onze taal, tot het punt waar het bijna komisch is. Het is belachelijk.

Waarvan zijn ze bang ? Waar zijn ze bang voor?

We leven nu in de moderne wereld die veilig is waar er niet al deze impulsieve angsten zijn die worden gedreven door een fysieke werkelijkheid.

We worden niet zo vaak achtervolgd door dieren die proberen om ons te doden.

De meeste van de angsten die we eigenlijk hebben zijn negatieve contemplatieve gedachten dat wij te vaak opnieuw herhalen en we associëren zo veel pijn daarmee dat dat gewoon wordt.

Oh het is angst, alsof angst een grote onkenbaar monster is.

Een schrikachtig vreselijke ding wat het meestal niet is.

De meeste vrees is gewoon slecht beheer van onze eigen geestelijke vermogens.

Het is niet een impulsieve fysieke ding gegenereerd in onze hersenen, dat ons zegt om te vechten of te vluchten, en dat iedereen wil gebruiken als een excuus.

We hebben nog steeds alle deze biologische psychologen en mensen die zeggen dat angst een impulsief menselijk ding is dat we niet begrijpen of bewust van zijn.

Het is de onbewuste angst die ons teniet doet. Het is zoals zeggen dat je je eroverheen moet zetten!

De neurowetenschappen laten blijken dat we veel meer krachtige mogelijkheden hebben dan de meesten van ons denken dat we hebben.

De realiteit is dat de meeste angst meestal een contemplatief proces is. Als u eenmaal begrijpt wat het eigenlijk is en het is meestal een contemplatief proces, dan is het alsof ze weten dat ze angst kunnen overwinnen.

Wat is angst?

Waarvan zijn we zo bang voor?

Wat is dit ding waarvan we wij vrezen dat het ons  zo veel pijn in ons leven zal brengen?

Heb je ooit nagedacht wat angst precies is? Wat is het ding dat waarvan we zo bang zijn dat al deze pijn in ons leven zal brengen?

Ik herinner dat ik dat probeerde uit te zoeken voor mezelf en als ik dat gedaan had was ik niet meer zo bang.

Soms als u eenmaal dingen begrijpt ze zijn niet meer zo angstaanjagend.

Eenmaal iets kenbaar wordt dan kunt u vaardigheden daaromheen ontwikkelen en zodra u competentie omheen angst hebt ontwikkeld kunt u daarrond vertrouwen ontwikkelen.

Er is dit oude ding in de psychologie genaamd ‘vaardigheid vertrouwen “loop”‘, dat is hoe meer je iets begrijpen hoe meer vertrouwen je in dat gebied hebt.

Het is het zelfde ding met alles dat er gebeurt dat impulsief angst genereert t in jezelf en nu, als u eenmaal begrijpt wat dat is, dan kun je er beter mee omgaan omdat wat we allemaal vrezen in feite drie soorten pijn zijn, drie gebieden waar we de pijn kunnen ervaren die in ons lichaam en geest woont.

Vervolgens, zodra wij dat begrijpen, kunnen we onze mentaliteit rondom die dingen heroriënteren en niet langer worden gefrustreerd of gestopt door die angst.

 

Dag lieve mens, Luister hier aandachtig en download voor herhaling het eerste deel van deze blog met als titel / “Overwinnen van Angst” op johanpersyn.com

Het eerste wat wij vrezen als pijn in ons leven is wat ik noem de pijn van het verlies.

Dit is, als ik mijn leven verander of dit nieuwe ding doe dan zal ik verlies ervaren en omdat ik verlies ervaar wil ik het niet doen, dus ik ben bang om het te proberen omdat ik bang ben dat ik iets zou verliezen dat ik graag heb, waarvoor ik zorg draag of aanbid.

Als ik die grote verandering in mijn leven zou doen dan zou ik mijn werk kunnen verliezen bijvoorbeeld.

Ik zou mijn relatie kunnen verliezen met mijn echtgenoot, ik zou mijn verbinding met mijn kinderen kunnen verliezen of ik zou mijn passie of een uitkering kunnen verliezen.

Ik herinner me toen ik wilde mijn eigen bedrijf beginnen was iedereen al die angst in me aan het genereren door aldoor te zeggen wees voorzichtig want dit is zeer gevaarlijk, Brendon, u wilt niet met uw baan ophouden en alle die zekerheid die je hebt verliezen. Wat zal er gebeuren met uw 401k, Brendon, verliest u die.

Al deze dingen die de meeste mensen denken angst voor te hebbenen de realiteit is dat een deel daarvan waar was. Als ik er meer overdacht over de situatie was ik bezorgd en bang dat ik de zekerheid zou verliezen die mijn baan verstrekte.

Ik zou het gestage salaris, die we allemaal willen verliezen.

Ik zou de voorspelbaarheid van mijn carrièrepad verliezen.

Ik zou verliezen dat mooi proces van het hebben van managers rondom me om te coachen die mij naar hogere niveaus van prestaties zouden brengen.

Ik zou de kameraadschap van de collega’s verliezen, ik hield van mijn collega’s.

Ik zou een deel van het werk waarvan ik hield verliezen.

Ik zou die geweldige lunch en cafetaria verliezen.

Dus dan denkt u over alle dingen die je gaat verliezen en die stopt u van het maken van de beslissing om te stoppen met de vaste job.

Het is het zelfde ding, als mensen proberen om te stoppen met roken of een dieet proberen en ze bang zijn dat ze die rook pauze gaan verliezen die hen rust brengt, het comfort en het gevoel van kalmte die een diepe ademhaling van een sigaret  geeft, hoewel ze de dood ademhalen.

Ze zijn bang dat als ze hun dieet veranderen, zij het voedsel gaan verliezen waarvan ze zoveel houden, dat zij zoveel liefde, waardoor ze beslissen om het niet te wijzigen. Dat is wat mensen doen, ze vrezen een verlies.

Dus een deel van de heroriëntering van ons leven is niet gericht op de dingen die we gaan verliezen, maar op de dingen die we gaan krijgen.

Ik zou mijn veiligheid verliezen voor de korte termijn, maar op de lange termijn zou ik mijn vrijheid kunnen krijgen.

Ik zou de coaching en de persoon verliezen die mij zal ontwikkelen in termen van een organisatie-structuur, maar hier zal ik grotere uitdagingen krijgen en sneller groeien, want ik ga de dingen sneller op mijn eigen doen.

Oh weet je wat, ik zal de 401k verliezen, ja maar ik kan een miljoen dollar  maken en me concentreren op deze winsten.

Wat gebeurt er in de angstige gedachten is dat het begint met de vraag te stellen, wat als…?

Hieruit volgt dat een mooie uitdrukking met een negatieve verklaring.

Wat als dit vreselijke ding gebeurt?

We genereren een stoofpot binnen onze darmen deze verzuurt en angsten die letterlijk onze geest verleidt tot denken aan het niet veranderen.

Maar als u eenmaal begrijpt dat ” verliespijn” is iets is waarmee je mee bezig bent dan  begint u zich meer te concentreren op de dingen die je krijgt en je over een hindernis zetten.

Het tweede ding dat wij zo veel vrezen is “procespijn”.

Dit is veranderen. Dat is weten dat bij om het even wat veranderen moeilijk zal zijn.

Het veranderingsproces zelf is moeilijk, laat staan wat we zullen verliezen in het doen van iets nieuws.

Het is moeilijk.

Toen ik dacht over het starten van mijn nieuwe bedrijf was ik doodsbang.

Ik wist dat het moeilijk zou zijn en ik wist niet hoe veel dingen te doen, en ik heb niet elke competentie in die gebieden.

Ik weet niet hoe dit zal gaan.

Ik zal moeten werken 24/7 om te beginnen met dit bedrijf en echt moeilijk werken voor drie jaar.

Ik kan zijn dat ik geen steun of heel weinig hulp krijg.

Het proces is eng, zodat we niet veranderen.

Het is hetzelfde met de persoon die denkt aan stoppen met roken.

Ze niet denken aan de vrijheid van het stoppen met roken en gezonder leven.

Ze denken niet dat ze zullen kunnen beter ademen en de trap oplopen, ze denken over het proces van omgaan met het stoppen van de verslaving,  ze denken aan frustratie, potentiële bevingen en verslaving aan de nicotine en hoe uitdagend dat is.

De persoon die probeert te beginnen met het nieuwe dieet ervaart het zelfde ding.

De pijn van het proces, ze denken dat ze moeten winkelen op nieuwe plaatsen om frisser voedsel te krijgen.

Ze denken dat ze nieuwe recepten moeten leren.

Ze denken te moeten beginnen met oefenen, en hoe moeilijk dat zal zijn.

Ze denken aan alle dingen die moeilijk zullen zijn in het doen van die dingen.

Dag lieve mens, Luister hier aandachtig en download voor herhaling het tweede deel van deze blog met als titel / “Overwinnen van Angst” op johanpersyn.com

Onderdeel van de beheersing van het leven is te leren om veranderen te zien als een spel, leren om uitdagingen te zien als iets waar we vrolijk kunnen aan beginnen, om de vrolijke meester te worden in de processen van ons leven, om te begrijpen dat ja er kunnen grote uitdagingen zijn maar uitdagingen zijn goed.

Uitdaging zal ons ontwikkelen.

Uitdaging zal ons gemakkelijker helpen ons hoogste zelf te bereiken.

Uitdaging zal de batterij van ons leven volledig opladen, dat het proces boeiende, leuk, spannend en groei kan helpen. Het kan verschillende specerijen brengen in ons leven, zodat we dus naar het proces van verandering kunnen uitkijken.

Wanneer we onze gedachten op die manier inschakelen dan beginnen we vaker te veranderen.

Het derde punt dat de meeste mensen bang zijn van “resultaatpijn”.

Ze zijn bang wat er zal gebeuren indien ze al deze dingen verliezen tijdens het veranderen.

Wat als ze gaan door middel van al deze angstaanjagende en moeilijk werk, waarna het gras niet groener is en de uitkomst niet beter is dan wat ze aan het begin hadden.

Ik was doodsbang dat dat ook met mijn bedrijf het geval zou worden.

Ik dacht, wat als ik dit bedrijf begin en heel hard werk maar het maakt geen verschil?

Wat als ik niet meer geld verdien of een betere levensstijl als resultaat heb?

Wat als ik niet zo snel groei?

Wat als, aan de andere kant van het hek het niet beter is?

Dus we zitten en denken, wat als het niet beter is, en ik moeten door dat alles gaan?

Als we opgescheept zijn met die manier van denken dan veranderen we nooit.

Deel van de volwassenheid en de beheersing van ons leven is zich realiseren dat in plaats van zich te concentreren op de resultaten die negatief kunnen zijn, kunnen we beginnen te denken en dromen over, visualiseren en onze aandacht geven, onze focus en aantrekkingskracht in die dingen die krachtige, goed, tevredenstellend, vervullend, gelukkig makend en vrolijk zijn aan de andere kant van dat hek.

De dingen die prachtig en zo geweldig zijn als wij ons leven veranderen.

Als ik stop met het roken zal ik eindelijk kundig zijn om me weer goed te voelen.

Ik ga niet verslaafd worden aan iets dat miljoenen mensen doodt en deze grote organisaties voedt die het doden van mensen telkens weer opnieuw voor verantwoordelijk is.

Ik zal geen ziekte in mijn lichaam of in mijn familie bestendigen. Ik ga niet bij iedereen mijn verslavingen verder zetten. Op dit nieuwe gebied zal ik ook fit, gelukkig, levendig en energiek zijn volledig uit mezelf.

Wanneer ik begin met dat dieet ga ik genieten van het proeven van sommige nieuwe voedingsmiddelen omdat ik goed eten voor een lange tijd niet heb gehad.

Ik zal echt genieten van het weer uitgaan met mensen.

Ik ga genieten van het winkelen om te zoeken naar kleding die bij mijn nieuwe lichaam past.

Als je begint te denken over alle dingen die door de verandering positief zijn en wanneer u dat doet begin je met je geest te beheersen en voelt u zich direct beter.

Wanneer u geobsedeerd bent over “verliespijn”, “verwerkingspijn” en  “resultaat pijn”, je focus meer is op die des te meer je u zelf gaat obsederen over deze soorten pijn en je hersenen en lichaam gaan zeggen om het niet te doen, en dat ik je niet de verandering wil ervaren.

Wij zijn begiftigd met dit ongelooflijk mechanisme dat ongelooflijk is gedreven om te voorkomen dat pijn wordt aangestuurd.

Wanneer we ons dat realiseren dan kunnen we stoppen met lijden in onze hoofden en onze gedachten over de pijn stoppen zodat we misschien ervaren dat als wij de juiste dingen doen ons leven zou verbeteren .

U en ik weten allebei wat het is dat ons leven zou verbeteren, waarom doen wij niet wat wij moeten doen?

Omdat je er ergens waarschijnlijk veel verlies, proces of uitkomst pijn aangekoppeld hebt.

Dus vandaag zou een geweldige dag zijn om te gaan zitten en te zeggen, wat wil ik echt in mijn leven?

Waarom heb ik niet helemaal sneller voortgang geboekt?

Wanneer u die vraag verkent zal u verlies, proces en resultaat pijn ontdekken.

U kunt reflecteren en focussen op de winsten, de vreugden en de positieve resultaten.

Wanneer u begint dat te doen vind je jezelf die vrolijke meester, die steeds verder vooruitgang boekt in het leven en zul je misschien gewoon vinden dat het leven volledig opnieuw kan geladen zijn.

Laat het ons weten wat je gaat doen. Deze informatie delen met ons op sociale media betekent ondersteuning voor slachtoffers van narcisme.

Dag lieve mens, Luister hier aandachtig en download voor herhaling het laatste deel van deze blog met als titel / “Overwinnen van Angst” op johanpersyn.com.

Single Parents create Positive News

Support for Single Parents in the News

Excited but Nervous News for Single Parents

Advertisements

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.