Financieel Advies voor een familielid van een Narcistische Ouder.

Advertisements

4 Feedbacks on “Financieel Advies voor een familielid van een Narcistische Ouder.”

  1. Heel herkenbaar ..ik kan nu nog steeds niet sparen aangezien mijn geld altijd spontaan verdween ..mijn ouders zeiden altijd tegen iedereen nee mijn kinderen hoeven geen kostgeld te betalen …maar ze manipuleerde ons wel onze zuur verdiende centen af te geven want ze hadden niks en ze zorgde toch ook voor ons …nouja bij mij was het het ergst aangezien mijn broertje en zusje altijd wel alles mochten houden ook als niemand het zag ..

  2. Niet echt mooi hé van je ouders: kinderen verschillend behandelen, liegen tegen iedereen dat je niets moest betalen en je niet leren sparen. En alles moeten afgeven. Hoe gaat het nu met jou? groetjes Johan

  3. Het gaat heb er ook van geleerd gelukkig ..mijn kinderen leren gelukkig wel de goede dingen …maar heb veel moeite met relaties vasthouden ..tis een wonder dat mijn man het volhoud met mij ben geen huisvrouw ..mijn moeder lag lui op de bank dus ik leerde daar niks van ..tuurlijk moest ik ook helpen in het huishouden maar ik kon het toch niet..werd er dan gezegd het was teveel moeite om het mij te leren dus deden ze het zelf maar was er te stom voor enz…van mijn man heb ik leren poetsen zoals het hoort en zijn moeder heeft mij geleerd dat knuffels en complimenten geven normaal is en hoe een moeder zich zou moeten gedragen …helaas heeft die nog maar 2 jaar geleefd ..de goede gaan het eerst …op dit moment gaat het redelijk heb lang op automaat gestaan maar dat is wederom een lang verhaal misschien voor een volgende blog …de gevolgen van zeg maar..

  4. Als je zelf nooit die hechting hebt gekend gedurende je eerste levensjaren, dan krijg je inderdaad veel moeite met relaties vasthouden. Misschien ben je een rebel geworden. Laat ons weten wanneer je die volgende blog gaat schrijven. Ik veronderstel dat die automatische piloot nodig was.

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vermeerder de mogelijkheden in je leven na jarenlange kritiek, beledigingen en misbruik. (Eng)

Ervaringsverhalen & inspiratie !

Zelfliefde en welzijn bekomen !

Online info om aan veerkracht te winnen

verlamd van angst voor de narcist

Klaar om weer van jezelf te houden?

gezonde zelfliefde

Narcisme – Ouderverstoting

Er zal een strijd om de kinderen zijn. narcisme blog

Ervaringen met narcisme van alleenstaande ouders : groep.

narcisme.blog VKoN johanpersyn digitaal outreacher vindplaatsgericht werken

Find your Products on Amazon !

Gelijkgezinden – Supportgroep

emotionele chantage,beschaming, schaamte slaapdepriviatie slaaptekort slaapbelemmering waarom ben ik sterk genoeg?
About Us narcisme.blog

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.730 other subscribers

Follow Us

Hoe te genezen van jarenlange kritiek, beledigingen, misbruik en afwijzing – Boek (Eng)

Back to study